Isbil er 2 år!

Heisann :-) I dag har isbil bursdag, og blir 2 år gammel! Husker sykt godt den dagen vi lagde denne bloggen her! Jeg var med Olivia hjem, og vi ble sittende og diskutere hva vi skulle kalle bloggen. Utrolig at det er 2 år siden, tiden går fort! Flaut å se tilbake på de gamle innleggene! Vi la blandt annet ut videoblogg der vi svarte på spørsmålene ( Enda flauere!!!! ) Etter en stund ble vi lei av blogging og tok oss en pause før vi begynte på igjen i mars. Vi hadde blogglysten på topp og hadde det kjempe morsomt med bloggen! I påskeferien når jeg var på hyttetur fikk jeg en melding fra Olivia at hun ikke kom seg inn på bloggen, og ikke viste hva hun skulle gjøre. Da hadde bloggen vår blitt hacket, og vi laget en ny blogg som ikke ble noe suksess! ( Lagde forresten en må gjøre video i denne perioden! Sykt flaut )Etter en del eposter frem og tilbake, klarte jeg og finne ut epostadressen og passordet til Isbil og vi gjorde oss klare til å begynne å blogge igjen! Vi orket rett og slett ikke å lage design, og drøyet det en god stund! Men for omtrent 1,5 måned siden tok vi tak og begynte å blogge igjen! 

Utrolig morsomt å ha en blogg sammen med sin bestevenninne! En blogg som du kan se tilbake på og mimre morsomme øyeblikk man kanskje ikke husker, men kan lese på bloggen. ( Og en del flaue ting, som man kan angre på at man la ut.. hehe ) 

Har du hatt bloggen din lenge? 

-Marit og Olivia

Laaaatinger

Hei! Utrolig dårlige bloggere vi har vært de siste dagene, men tror egentlig at blogglysten ikke er på topp for verken meg eller Olivia. Vi bruker en god del timer i uka på blogg, og jeg tror rett og slett av vi har brukt for mye tid. Da blir man litt lei til slutt! I tillegg er det ekstremt lite som skjer for tiden så det blir ikke så mye spennende og blogge om. Men vi skal prøve å få postet noen innlegg, for vi skal i hvertfall ikke slutte! Hihi :-) Er blogglysten din på topp?

-Marit

Smile to the world

Har kommet hjem fra en super arbeidsdag. Alltid like morsomt! Nå tror jeg skal gå meg en liten tur med kameraet for å ta noen bilder! Litt senere dra bade jeg og Olivia for å se på håndballkamp og deretter i bursdag til Julie! Blir en herlig kveld som jeg har gledd meg lenge til! Skal du i bursdag eller ut i kveld? 


-Marit

Bra lørdag

Nå har jeg akkurat dusjet etter å ha vært på trening, og resten av dagen har jeg egentlig ganske fullt program. Etterpå skal jeg på stadion og se laget til noen jenter i klassa spille fotballkamp, og etter det skal jeg bort i hallen og se på håndballkamp! Blir gøy :-) Dagen avlsuttes med bursdag hos Julie, gleder meg! Marit skal jo også dit, så vi skal prøve å få tatt noen bilder vi kan legge ut på bloggen. Marit er på jobb nå, men regner med hun blogger en gang når hun kommer hjem. Hva er deres planer denne lørdagen?


Bildet er fra Marit sin bursdag for noen måneder siden. Jentene ♥

Forresten så er det ikke forsent å stille spørsmål til spørsmålsrunden vår her. Svarer i morgen!

- Olivia

t.g.i.f

Da er det helg! Denne uka har egentlig gått veldig fort. Tror kvelden blir brukt til avslapping. Skal prøve å få med meg idol i hvertfall! I morgen skal jeg på jobb i 5 timer, og senere på kvelden skal vi i bursdag.  Tror det blir en veldig bra helg!Hva skal du gjøre i helga?-Marit

Tiril på besøk

Har vi nettopp sagt hadet til Tiril, som reiser oppover til Meråker igjen på søndagen. Har ikke møtt hun siden starten av august, så det var morsomt å endelig få møte henne igjen og snakke litt om skyting. ( Tiril går på skytelinja i Meråker ). Neste gang vi får måte henne igjen, blir i jula!

Nå har Olivia har dratt på trening og jeg skal gjøre norsklekser og senere blir det skytetrening! Hva skal du gjøre resten av kvelden?


Ja, vi er ganske kule! 

-Marit 

Ikke glem spørsmålsrunden vår som du finner HER ! :-D

Onsdag

Har det litt travelt i dag, har nettopp vært ute og trent, og nå fyker jeg straks på jobb. Vi skulle egentlig ha outfit i dag, men Marit forsov seg så vi kunne ikke ta i dag tidlig, og hun rakk ikke å ordne seg så veldig. Tror vi utsetter det til en annen dag jeg! Ellers er det ikke så mye som skjer, så tror jeg avslutter innlegget der. Marit blogger senere i kveld! Forresten; ikke glem spørsmålsrunden vår her! Hva gjør dere i dag?

Image and video hosting by TinyPicHahaa, meg og Emilie for noen dager siden. Det skal forresten være en animasjon, så hvis det er noen som bare får opp ett stygt bilde, så skjønner dere at det ikke er meningen.


- Olivia

Bollebaking

Har akkurat funnet ut at jeg trenger hvetemel til bollene jeg driver og lager. Kjipt å måtte gå på butikken i pissregn! Kveldens planer blir jo da å lage boller, (noe jeg egentlig holder på med, men fant jo ut at jeg manglet mel.. ), slappe av og hekle på teppet jeg har i lekse å levere inn i kunst og håndtverk! Hater egentlig å sy, hekle, strikke og slikt! Hva skal du gjøre i kveld? Liker du å drive med håndarbeid?
P.S: Husk spørsmålsrunden vår som du finner her!

- Marit

On the road again

Da var første skoledag etter ferien overstått, kjenner jeg allerede gleder meg til juleferien.. Neida, skolen er grei den, men var utrolig trøtt i dag. Vi tok vaksine i dag, skikkelig bra start på mandagsmorgenen må jeg si. Heldigvis var den ikke noe ekkel, og det gikk veldig greit. Var verst rett etterpå egentlig, hadde en skikkelig ekkel følelse i arma! Halve dagen hadde vi kunst og håndverk, og da satt vi bare og hekla. Helt greit egentlig! Nå er Marit på dansetrening, og jeg skal på skiskyttertrening senere i kveld. Vi snakkes, da! Har du vært på skolen i dag, eller har du ferie? Tatt vaksine i det siste?


Feitekatten min som forresten har bursdag i dag! Woho, 9 år, grattis pus <3


- Olivia

Søndagsmorgen

Våknet opp til noe som føltes som mange minusgrader på soverommet i dag. Sover med åpent vindu, og da er det kanskje ikke så rart det blir kaldt når det er vinter ute. Nesten ihvertfall. Det er uansett veldig kaldt ute, bare et par varmegrader her nå. Blir nok en rolig dag inne i dag, bortsett fra at jeg skal ut på en treningstur nå snart. Blir godt å komme inn igjen og fyre i ovnen! Er det kaldt hos deg? Hva er dine planer for dagen?


bildet er tatt i går, faktisk

- Olivia

Åttende oktober

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb. Er dødssliten i beina, så det er godt å være ferdig. Tenkte jeg skulle gå meg en tur med kameraet og ta noen høstbilder før snøen kommer å ødeleggar alle høstfargene, det blir nok ikke til snøen kommer helt ned til husene! Skal i hvertfall slappe skikkelig av og kose meg med mye usunn mat resten av dagen! Herlig! Hva skal du bruke resten av dagen/kvelden din på? :-)

 -Marit

Oktobersnø og ny leserrekord

Da har jeg og mamma vært ute og jogget, har dusjet og må straks begynne å ordne meg litt. Det var skikkelig kaldt i dag tidlig, og det hadde snødd langt ned i fjellene da jeg våknet. Vi jogget litt oppover fjellet, slik at vi kom borti en del nysnø på joggeturen vår. Hadde ikke med kamera eller mobil, sykt dumt egentlig for det var skikkelig fint der! Menmen, blir sikkert nok anledninger til å ta bilder av snø senere i høst/ vinter! Snart venter en to timers kjøretur, skal nemlig på bursdagsselskap til to av søskenbarna mine. Koselig:-) Jeg og mamma har bakt en fin kake til dem, legger ut bilder av den i kveld! Marit er på jobb i dag, så blir vel ikke blogging fra henne før utpå ettermiddagen. Vi svarer på kommentarer og sånn senere i kveld, så får dere ha en fin dag imens! Har det snødd hos dere i natt? Hva skal dere i dag?

Og forresten - vi hadde ny leserrekord i går! 173 lesere tror jeg det ble, joho! Tusen takk til alle som leser og kommenterer, dere er supre ♥ Dere får jo igjen for det selv, for det gjør oss jo mye mer motivert til å blogge!


Totalt random bilde av oss to, tatt i fjor sommer en gang


- Olivia

Babycall

Været i dag er rett og slett helt forferdelig, det har bare øst ned med regn siden jeg våkna i dag tidlig. Jeg var ute å jogga i sted, og ble rett og slett helt gjennomvåt! Det var ikke akkurat så fristende å dra ut, men det er faktisk ganske godt å jogge i regnet når du først er i gang. Dessuten er det jo supergodt når du kan ta deg en varm dusj etterpå! Resten av dagen har jeg vel egentlig bare brukt til å slappe av inne med Sims (loooove) og musikk. Og så har jeg rydda litt på rommet, et prosjekt jeg må ferdigstille i løpet av dagen. Det er forresten ikke så veldig varmt inne nå, så tror jeg må prøve å få fyr i ovnen. Må bare psyke meg opp for å løpe ut i garasjen og hente ved.... I kveld skal jeg på kino sammen med Ida og Kristina, vi skal se filmen Babycall. Har hørt en del bra om den, så håper den blir bra! Har du sett Babycall? Er det dårlig vær hos deg?


wow, to Olivia'er. tatt i går

P.S! Det er ikke forsent å melde seg på vurderingen her :) Vi vurderer to blogger på søndag!


- Olivia

Gårsdagen

Har hatt et fint døgn på hytta, er en hytte som tilhører familien. Er der veldig sjeldent siden det er et lite stykke å kjøre fra der jeg bor, men det er sykt fint og koselig der! I går var vi på jakt, men skjøt ingenting. Var uansett en fin tur i fint vær! Tok mange fine bilder! Har forresten hatt kameraet mitt i nøyaktig 1 år i dag! Hihi. Nå får jeg straks besøk, så blogging blir det mer av i kveld! Hva skal du i dag?-Marit

A day with Em

Dagen i dag startet tidlig, klokka ni var jeg allerede ute av døra på joggetur. Da jeg kom inn igjen nøt jeg en bedre frokost for meg selv (som jeg til og med hadde tatt bilder av, som jeg klarte å slette). Rundt klokka elleve møtte jeg Emilie, og vi dro på Bunnpris for å handle inn til brownies og pizza. Etterpå dro vi hjem til meg og ordna vi oss litt, og tok en del bilder. Emilie bor ca ti meter unna meg, så det ble en del løping mellom husene på henting etter diverse ting (blant annet hårspray). Hadde egentlig tenkt å gjøre fra oss fotograferingen før vi spiste, men vi ble så sultne at vi bare måtte lage pizzaen først. Den ble skikkelig god! Så var vi ute en stund og tok en del bilder, pluss at vi så tidenes lengste meitemark på plena. ÆSJ. Nå har vi akkurat kost oss med brownies og iste,  resten av kvelden har vi ingen planer. Hva har dere gjort i dag?slik ser det ut når vi ordner oss - ryddig til tusentidenes beste pizza!
hjerte


- Olivia

Når dette blir publisert...

Når dette innlegget blir publisert sitter jeg på hyttta og koser meg med tv, godteri og musikk. I morgen skal jeg på rypejakt og kommer til å gå på fjellet hele dagen, derfor blir det nok ikke noe blogging fra meg før på kvelden. Skal ta mange bilder, er så mange nydelige høstfarger ute nå! Har du hytte? Hva har du gjort i dag? - Marit

Trening x 2

Dagen i dag startet med hardtrening, nemlig løpeintervaller. Det var skikkelig tungt, og jeg følte meg ikke helt i slaget i dag, men utrolig deilig etterpå uansett! Etterpå var jeg ute en tur med Emilie, og vi fant ut at de solgte fem tyggispakker for ti kroner på Bunnpris. Dagens kupp! Nå har jeg spist, og skal snart gjøre meg klar for dagens andre trening. Skal på skiskyttertrening, og tror (og håper) det blir mest skyting og ikke så mye løping i dag! Marit skal på hytta i kveld, men hun har forhåndsskrevet noen innlegg, som jeg skal poste. Hva er deres planer for resten av dagen og kvelden?


fantastisk fine bilder, fin kvalitet, fin (u)sminket, fin på håret, osv


- Olivia

Fjerde oktober

Nå har Marit akkurat kommet en liten tur for å spise skoleboller, hihi! Har skjedd veldig lite i dag, så det er ikke så mye å blogge om. Akkurat nå sitter vi og ser på Hotel Cæsar, men ellers har vi ingen planer for kvelden. Hva gjør dere i kveld? Gjort i dag?
- Olivia

Fotografere, intervjue, skrive

Heisann! I dag har det vel egentlig ikke skjedd så mye spennende, har vel bare vært en skikkelig feriedag. Har bare gått i daffeklær i hele dag, men måtte ordne meg litt nå. Skal nemlig på jobb straks, så det skal jeg bruke kvelden min til. Er alltid litt nervøs før jeg skal avsted, men det går jo veldig fint og det er veldig spennende:) Blir det siste innlegget i kveld for min del, men regner med dere får høre fra Marit senere i kveld. Hatt en fin dag? Hva gjør dere i kveld?


Bilde av meg, tatt av søte Julie i går.


- Olivia

Gooood morning

God morgen! Herlig å se at sola skinner ute når oktober måned har startet. I dag skal jeg besøke en venn som ikke bor her, så det blir ikke blogging fra meg før jeg kommer hjem i kveld, men det kommer nok innlegg fra Olivia litt senere i dag. Det er det som er så bra med å være 2 stykk, man har alltid noen til å blogge. Ha en fin dag! Hva skal du gjøre i dag? -Marit

Lovely weekend

Da er jeg hjemme igjen fra en koselig tur med familien! Har egentlig bare vært en avslappende helg med mye godteri, kortspilling og tv! Superkoselig! Etter en lang biltur på 3 timer ( Der jeg endte opp med å sitte i søskenbarna mine sin bil og se på mean girls 2, hehe ) fikk jeg møte søte ida og vi har vært ute og padlet på sjøen. Nå skal jeg avslutte helgen med en skytetrening! Har jo høstferie, så blir godt å ikke måtte legge seg tilig eller stå opp tilig i morgen. Har du høstferie denne uken?

-Marit

Such a beautiful day

Heisann! Da har jeg akkurat kommet inn fra en herlig joggetur i det utrolig fine været, slenger bare inn dette innlegget før jeg må hoppe i dusjen. Etterpå skal jeg møte Julie, vet ikke hva vi skal gjøre, men vi finner vel på noe morsomt tenker jeg (det er ikke så vanskelig sammen med Julie, hun er ganske morsom). Tar med kamera, så det kommer nok noen vakre bilder av oss på bloggen senere. I kveld tror jeg at jeg og Emilie skal finne på noe, vi har nemlig en plan vi må gjennomføre. Har med andre ord planer for store deler av dagen, noe jeg synes er veldig greit. Kan ikke kaste bort en slik fin høstdag på bare å sitte inne og ikke gjøre noe! Har dere fint vær? Planer for dagen?

Image and video hosting by TinyPicrandom bilde fra i går

- Olivia

First day of October

Dagen i dag har vært grei, bortsett fra at været ikke holdt seg like fint som det var da jeg sto opp. Startet dagen med en rulleskitur, og så har jeg tatt noen bilder, vasket hus, slappet av og vært på besøk hos søskenbarnet mitt og sett på den lille gutten hennes ♥ Jeg holder forresten på og fikser nytt design, så blir sikkert litt endringer på bloggen i løpet av de neste dagene! 

Fikk melding fra Marit i sted, hun er jo på hyttetur med hele familien i helgen. I dag hadde de vært litt rundt om kring, og i morgen synes jeg hun sa at hun skulle på badeland. Skulle også si at alt var bra med henne, og at kvelden hennes skulle brukes til avslapping, godteri og kos med familien :-)

Hva har dere gjort i dag? Hatt en fin dag?


Et bilde av oss to fra Trondheimsturen, utenfor Nidarosdomen. Marit er ivrig med kameraet, som vanlig. Hahaha

- Olivia

Første oktober

God morgen! Da var det allerede første dag i den andre høstmåneden, oktober. Tenk at det bare er to måneder til desember, tida går så fort! Det er ikke akkurat så mye som minner om høst ute, bortsett fra litt blader som har endret farge og har begynt å falle ned. Sola skinner som den aldri før har gjort (hvertfall ikke denne sommeren), og jeg våknet til fuglekvitter utenfor vinduet. Temperaturen er ikke så verst heller, og regner med den bli enda bedre utover dagen :)

Nå skal jeg straks hive meg i treningsklærne og stikke ut på en treningstur, og senere i dag skal jeg og mamma besøke søskenbarnet mitt som nylig har fått en liten gutt ♥ Ellers har jeg ingen planer, kanskje jeg tar meg en tur i skogen for å ta litt bilder senere i dag. Hva er deres planer for dagen?


tok noen bilder av katten i går, her er ett av dem. hihi


- Olivia

En, to, tre - ferie

Da var jeg hjemme, i dag hadde vi den årlige joggedagen på skolen. Vi sprang ei løype på 15 km, og det ble tatt tiden på oss. Ganske langt og tungt, men skikkelig godt etterpå! Da vi var ferdige å løpe hadde vi nesten to klokketimer fri, før vi hadde en time til slutt på skoledagen med litt info og sånt. Og nå er det ferie! Marit har reist på hyttetur med familien for helga, så det blir kanskje ikke noe blogging på henne før mandag, men jeg skal være hjemme så dere får høre fra meg. Resten av ferien skal vi ikke noe spesielt, godt å ikke ha så mange planer også! Pleier dere å ha slike joggedager på skolen? Har dere høstferie nå?


Bilde tatt av Marit, fra da vi var i Bodø i sommer <3 Savn


- Olivia

Busy

Skoledagen i dag var grei, bare en dag igjen til ferie nå! Dette blir bare et kjapt blogginnlegg før jeg må begynne å forberede meg litt med notater og spørsmål til jobb. Jobber for lokalavisa, så skal ut for å lage en reportasje i kveld. Synes det er litt vanskelig å finne de rette spørsmålene å spørre folk om, men bare man kommer i prat med noen går det alltids greit! Marit har også vært på jobb i dag, for alt jeg vet er hun kanskje der enda. Hun dro rett etter skolen, og for dere som lurer så jobber hun i klesbutikk, Vero Moda :) Har du en jobb?


Bilde fra da jeg var i Oslo, tatt på stortinget. Hadde ikke hatt noe imot å jobbe der, for å si det sånn..


- Olivia

Kjedsomhet

Da er jeg hjemme etter en skoledag som gikk drittsakte. Kjedelig var den også. Nå må jeg sette meg ned og gjøre resten av leksene vi har denne uka, enda kjedeligere. Det blir så godt med høstferie nå snart! Senere i kveld skal jeg på skiskyttertrening, må si jeg gleder meg veldig til det i dette været.. Haha, blir gøy uansett da, og det er jo så godt etter man har trent :) Hva skal dere resten av dagen? Regner det hos dere?

totalt random

 

 

- Olivia

Foootballll

Heisann! :-) Ble ferdig på jobb for en liten stund siden og nå sitter jeg i senga til Ida! Vi skal snart stikke bort å se jentene i klassa spille fotballkamp. Blir morsomt! Etterpå må jeg skrive ferdig en anmeldense i norsk, så det blir en travel ettermiddag! Hva skal du gjøre resten av dagen?-Marit

Life is like a mirror, we get the best results when we smile at it

Hei! Vi har vært ekstremt dårlige bloggere de siste dagene, men håper det forbedrer seg denne uken! Kvelden i går var fantastisk og konserten til Erik og Kriss var super bra! Denne kvelden blir nok ikke like bra, skal bruke mye av tiden til å øve på matte. Liker ikke å ha matteprøve på en mandag! Har du vært på Erik og Kriss konsert før?


-Marit

Martnatid!

Nå sitter jeg sammen med Ida! Driver å ordner oss til vi skal på martnan! Jeg skal jobbe i to timer til litt senere og deretter blir det Erik og Kriss konsert! Wii :D Har jobbet hele dagen, så skal bli morsomt med karuseller, venner og bare koos i kveld! Hva skal du gjøre i kveld?-Marit

Oslohelg

Heisann! Da blir det litt blogging fra Oslo også da. Sjekket inn på hotellet for et par timer siden, og så var det rett ut på Oslo City en time før stengetid. Hadde egentlig ikke tenkt å shoppe så mye i helga, men har allerede fått brent av et par hundrelapper på MAC-sminke i dag... I morgen skal jeg på Monki for første gang i livet, herregud som jeg gleder meg. Den butikken ser så sykt digg ut! Jeg er ikke så ofte i Oslo, så resten av dagen i morgen skal vi bare vandre litt rundt i byen. Skal ta bilder som jeg kan legge ut senere! :) Hva skal dere i helga? Vært i Oslo i det siste?


Bilde fra Trondheimsturen tidligere i uka, har blitt mye reising de siste dagene!


- Olivia

Travel helg

Kom akkurat inn døren etter en morsom skoledag. Synest egentlig skolen alltid er morsom, jeg! Dette blir en travel helg for både meg og Olivia. Jeg skal jobbe på martnan/tivoliet som har inntatt byen denne helgen der jeg skal stå å selge klær fra Vero Moda. Olivia har dratt til Oslo,men hun skal få til å prøve å blogge litt av og til! Nå drar jeg på dans og deretter rett på tivoliet, så om det blir mere blogging fra meg i dag vet jeg ikke! Hva skal du gjøre i dag?

-Marit

Bilder fra Trondheim

 


Marit, Julie, Ida og Olivia ♥

 


Olivia utenfor Nidarosdommen, der var vi tirsdag med engang vi hadde ankommet Trondheim. Skikkelig fin kirke!


Ida og Marit!


Verdens beste jenter! Elsker dere! ♥


På onsdagen var vi på vitenmuseet. Var sykt mye kule ting der! Morsomt! 

Tirsdagskvelden var vi på tolvskillingsoperaen som varte i 3 timer, men det var et bra teater/musikal som anbefalest! Brukte også noen timer på shopping, kanskje dere vil se innkjøpene? :-) Har hatt en kjempekoselig tur med den beste klassen! Kommer forresten outfit fra gårsdagen senere i kveld! Hva synest du om bildene?

-Marit

Hallo fra Trondheim

Hei! Nå har vi stått opp, ordnet oss, spist frokost (som hang på døra på hotellrommet da vi våknet). Snart skal vi i på vitensenteret med hele klassen, før vi får gå rundt å shoppe og gjøre det vi vil i byen noen timer. For dere som ikke vet det, så er vi på klassetur i Trondheim fra i går til i dag, og vi storkoser oss! Blir en ganske lang busstur i kveld, men kanskje det kommer et lite innlegg når vi kommer hjem. Blogger fra iPod nå, er så stress å skrive så mye, så vi forteller mer når vi kommer hjem. Svarer på kommentarer og kommenterer tilbake i morgen!
Vært i Trondheim det siste?

- Marit & Olivia

Klassetur

Vi skal jo til Trondheim i morgen noe vi har gledet oss til utrolig lenge. Det er alltid så koselig når hele klassen drar på turer sammen! Må møte opp på skolen kvart på sju i morgen, noe som vi si at vi må opp gaanske tidlig. Uff... Vi skal ta mange bilder som selvfølgelig kommer på bloggen når vi kommer hjem, men tar ikke med data dit. Vi skal være der til onsdag, og det blir nok ikke så bra blogging, men noe skal vi få til! Har forhåndskrevet noen innlegg, så kan det også hende det blir noe mobilblogging fra hotellrommet. Det er jo bedre enn ingenting! Håper dere er flinke til å kommentere likevel, vi tar oss en runde med blogglesing og kommentering tilbake når vi kommer hjem :) Har dere vært på klassetur i det siste? Ønsk oss god tur da!


Trondheim! Bilde fra weheartit, hadde ikke noe passende bilde selv

Vil forresten takke for de fine kommentarene vi har fått i det siste, er så utrolig motiverende og blogge når man ser at dere liker det!

- Marit og Olivia

Kveldens planer

Skal snart hoppe i dusjen etter en supermorsom dansetrening! Skal bruke resten av kvelden til avslapping og pakke litt til trondhjemsturen klassen min skal på i morgen. Er ikke lett å være jente! Aner ikke hvilke sko eller klær jeg skal ha med så jeg ender opp med alt for mye enn jeg trenger. Skal jo bare være der i en natt, men uansett! Kommer et innlegg om turen senere i kveld! Hva skal du gjøre i kveld?


Bildet er tatt og redigert av meg

-Marit

Tannlegebesøk

I dag tidlig før skolen var jeg på tannlegen, har faktisk ikke vært der på nesten to år! Hadde to små hull, fikset ett i dag og så skal jeg tilbake for å ta det andre om en måned. Har aldri gruet meg, eller hatt noe i mot å gå på tannlegen, så det går fint. Skoledagen i dag gikk egentlig ganske fort, og når har jeg kommet hjem. Nå må jeg begynne å pakke til Trondheims-turen i morgen, før jeg stikker på skiskyttertrening i kveld. Morsomt :) Lenge siden du har vært på tannlegen?


HAHA, katten trives veldig godt på bilder ser jeg

- Olivia

Helgas andre fjelltur

Har akkurat kommet ned fra dagens fjelltur! Vi gikk opp til hytta til Marit, der vi har kost oss i solskinnet. Enda en fin høstdag på fjellet! Har tatt en del bilder i dag også siden Marit er så flink blogger og tar med seg speilrefleksen over alt. Liker du å være på fjellet?
Vi fant mange frosker!-Marit & Olivia

Rise and shine

God morgen! Nå skal jeg snart ut på en løpetur, før jeg kanskje skal på en liten fjelltur med Marit litt senere. Ikke like strålende vær som i går, men fint nok til at dagen må brukes til noe annet enn å sitte inne! Senere i dag er jeg nødt til å begynne å pakke til Trondheimstur med klassa på tirsdag, siden jeg ikke har så god tid i morgen. Skal jo bare være borte ei natt, men det er skikkelig vanskelig å finne ut hva man skal ha med seg uansett! Hva skal dere gjøre i dag?


Meg på fjellturen i går. Elsker stedet jeg bor på! ♥ Bildet er tatt av Marit


- Olivia

Fjellgeiter

Hei! Kom akkurat hjem fra en fjelltur sammen med Olivia i nyydelig vær! Kan nesten ikke huske sist det var så fint vær her. Kunne faktisk gå med shorts i hele dag. Herlig! Tok mange fine bilder og kosa oss skikkelig. Mest sannsynlig den siste dagen med nydelig vær i år så det var ikke dumt å bruke den til noe fornuftig :-) Hva har du gjort idag? Er det fint vær hos deg?-Marit

Shopaholics

Heisann! I dag dro vi (jeg og Marit) til Molde på shopping rett etter skolen, derfor ikke blogging før nå. Vi hadde det koselig, og fikk kjøpt oss en god del både av sko, klær og diverse! Vi skal ta bilder av innkjøpene i morgen, så da får dere se hva vi kjøpte begge to. Det er forresten kjempemorsomt å blogge når vi ser at vi får lesere og kommentarer, så bare fortsett med det! Vi blir kjempeglade :D Vært på shopping i det siste? Hva har dere gjort i dag?


Hihi, prøverommet

Marit tar mobilen min hele tiden, og når jeg får den tilbake er det fullt av bilder av henne


Vurderte å kjøpe briller på Ica

Sorry for at det har blitt så mye mobilbilder i det siste, men har ikke med speilrefleksen alle steder!


- Olivia

3000 meter!

Hei! Nå sitter vi på skoledataen og blogger! Så det blir bare et kjapt innlegg. Vi har prøve etterpå og så er det 3000 meter i gymmen. Gleder oss ikke! Blir ikke blogging før sent, vi skal nemlig til Molde på shopping rett etter skolen. Mulig det kommer innkjøp senere i kveld! Ha en fin dag! :)


Takk for lånet av webben, Julie!

-Marit & Olivia

This person is your soulmate, your best friend

Throughout life you will meet one person who is unlike any other. You could talk to this person for hours and never get bored, you could tell them things and they won't judge you. This person is your soulmate, your best friend. Don't ever let them go!Olivia, du er min bestevenn og kommer for alltid til å være det! Jeg elsker deg ♥

-Marit

Karrieredag

Kom for en stund siden hjem fra turen med trinnet jeg fortalte om i dag tidlig, Karrieredagen i Molde. Kjempebra dag! Vi ble delt opp i grupper, og fikk prøve mye forskjellig. Først var vi på Høgskolen der vi fikk mye informasjon om studiene de har der, og vi fikk prøve forskjellige ting som foreksempel å filme og stille inn videokameraer (media), selge og kjøpe valuta (økonomi) og stemme med en testversjon av elektronisk valg (IT). Etterpå dro vi til en stor industrihall der vi gjorde masse forskjellig - satte sammen rør, kjørte kran, klatra, og mer. Hva har dere gjort på skolen i dag?

Her er noen bilder jeg tok med mobilen;


Økonomi


Hihi


Julie vant en konkurranse, så hun fikk prøve å støpe noe


Vi fikk prøve å klatre og fire oss ned fra et stillas


Marit lastebilsjåfør


- Olivia

Et innlegg på morgenkvisten

Tidlig oppe i dag ja, må faktisk møte opp på skolen/ til bussen to timer tidligere enn vanlig! Skal til Molde med trinnet på "karrieredag" i dag, der vi skal få vite litt mer om forskjellige yrker og utdannelser (tror jeg?) og prøve ut forskjellige ting. Haha, kan fortelle mer om hva vi drev med nå vi kommer hjem. Tar ikke med kamera, men kan hende jeg tar noen bilder med mobilen som jeg kan legge ut! Kjenner dette kommer til å bli en lang dag, er skikkelig trøtt.. Snart helg nå da, heldigvis:) Har du vanlig skole i dag?


Klassen min, 10B. Jeg er nr. to fra venstre, Marit i midten nede- Olivia

It never rains forever


Begge bildene er tatt av meg

Regn,regn,regn! Det pissregner ute nå! Synest egentlig at det er litt koselig med regn jeg, at det dundrer på taket og at man bare kan sitte inne og se ut.

-Marit

Happy girls

Kom akkurat inn dørene fra en ganske så kjedelig skoledag. Har i grunn bare ventet hele dagen på å få vite hvem vi skal ligge på rom med når vi skal til Trondhjem på klassetur i neste uke. Og for en gangs skyld hadde vi flaks og endte opp på et eget rom sammen! Nå gleder jeg meg skikkelig! Resten av dagen har jeg ikke så mange planer, men skal mest sannsynlig en liten tur bort på butikken og kjøpe halv pris is! hehe... Hva er dine planer for dagen?


Forrige hotellopphold vi hadde sammen, og da bodde vi der 1 uke! Herlig uke, med maaange minner!

-Marit


Ikke glem å lik fansiden vår HER ! :)

Halv prIS

Kom nettopp inn etter å ha vært litt ute i regnværet. Vi sykla og kjøpte is, for nå er det nemlig halv pris på is! Tror det er tradisjon for oss å dra på butikken å kjøpe is i regnvær om høsten. Vi er nemlig veldig glad i iiiis! Haha, ble veldig mye is-snakk nå, men så heter jo bloggen vår Isbil også da! Hehehe. Er du glad i is?


Tralalalala


- Marit og Olivia

Just another boring day

Da har jeg kommet hjem fra skolen for en stund siden, mens Marit stakk på jobb rett etter skolen. Vi hadde naturfagprøve i dag, som egentlig gikk ganske bra med oss begge to. Vi hadde også en haug med andre kjedelige fag, så denne dagen har gått ganske sakte. I morgen skulle vi egentlig på tur hele dagen på skolen, men den ble avlyst på grunn av dårlige værmeldinger. Kjedelig, hadde nemlig håpet på et lite avbrekk i den vanlige skolehverdagen!

Senere i kveld skal jeg ikke noe spesielt, bare trene og gjøre litt lekser. Kanskje jeg finner på noe sammen med Marit også, og da kan vi jo prøve å få tatt noen bilder og blogge hvis vi finner på noe morsomt:-)
Hva skal du i dag?

Bilde fra en dag jeg og Julie var ute på tur

- Olivia

Avslutning på helgen

Avslutter søndagskvelden med å øve litt på naturfagprøven vi skal ha på tirsdagen. Ikke en bra avsluttning på helgen, men ellers har helgen og ikke minst dagen i dag vært super! Har tilbringt mesteparten av dagen på fjellet og hytta mi. Kjenner at det ikke frister med en ny skoleuke, men tror kanskje at denne uken her blir bra! 
Bildet ble ikke tatt i dag, det er ikke snø der nå altså! 

Nå hoopper jeg til sengs, skal prøve å sovne litt tidligere i kveld! Legger meg alt for sent...

-Marit

kooos

Hei! Driver å roter inne i klesskapet mitt for å finne noe å ha på meg til jentekvelden senere i kveld. Har hatt en utrolig travel dag på jobben i dag så det blir ikke feil å avslutte dagen med en koselig kveld sammen med jentene! Er en stund siden vi har møttes alle sammen nå. Hva er dine planer for kvelden?


Ha en fin kveld! 

-Marit

Keep going-Marit

Hey Rebecca, what day is it?

It's Friday, Friday, ehm, ja... Da er det helg, endelig! Denne uka hår gått så sakte, og den har ikke vært spesielt morsom (bortsett fra at Marit overnattet mandag til tirsdag da). Jeg har også vært syk, så da er det jo ekstra kjedelig. I gymmen i dag sprang/ gikk vi opp til ei postkasse oppi lia, og det ble tatt tida på oss. Jeg og Marit var de to raskeste jente i klassen opp, high five for den! I helga skal jeg ikke så mye spesielt, det er jo veldig godt med en frihelg uten noe program når det er så mye som skjer ellers! I kveld tror jeg det kommer et innlegg om oss to, som skal brukes under "Om oss" i menyen. Så da får dere vite litt mer om oss hvis dere ikke kjenner oss så godt! Senere har vi også tenkt å ha en spørsmålsrunde om oss, det er bare å glede seg :) Ikke glem å like facebook-siden vår her!

Her har dere meg. Bildet er ikke tatt i dag, men jeg har ikke forandret meg så mye på en uke.

Ha en kjempefin helg! Dere hører sikkert fra Marit senere i kveld :)


- OliviaHei! Vi er to jenter på femten år som har denne bloggen sammen. Vi skriver om hverdagslige ting, og tar en del bilder som vi også legger ut på bloggen. Vi blir veldig glade for venneforespørsler og fine kommentarer! :-

+ Legg oss til som venn

A r k i v

Oktober 2011 - September 2011 - Juni 2011 - Mars 2011 - Februar 2011 - Mars 2010 - Februar 2010 - Januar 2010 - Desember 2009 - November 2009 - Oktober 2009 -

K a t e g o r i e r

Blogg - Data - Diverse - Foto - Hot or not - Hverdag - Musikk - Om oss - Reise - Skjønnhet - Spørsmål og svar - Venner - Videoblogger - Vurderinger -


Design av Dina Larsen

hits